10-01-2018

Damclub De Vechtstreek organiseerde woensdagmiddag 10 januari weer het plaatselijke Plus schooldamkampioenschap van Gramsbergen.
Ook deze keer werd het weer een groot succes met deelname door 7 teams bij de groepen 5 en 6 en 8 teams bij de groepen 7 en 8.
Plus supermarkt eigenaar Henry Alfring was persoonlijk aanwezig voor het verrichten van de openingszet en ook verrichtte hij op het eind van de middag de prijsuitreiking. Er was een wisselbeker beschikbaar voor de
winnaar in de groep en de eerste 3 teams kregen daarnaast nog een beker.
Bij de groepen 5 en 6, onze jongste deelnemers werd de Akker 5 eerste en won de wisselbeker.

Uitslagen groepen 5 en 6:

1. De Akker 5
2. De Akker 6
3. Pr. Irene School 2
4. Den Velde 2
5. De Sprengel 3
6. De Akker 7
7. De Sprengel 4

Bij de groepen 7 en 8 werd De Sprengel 1 eerste en won de wisselbeker.

Uitslagen groepen 7 en 8:

1. De Sprengel 1
2. Pr. Irene School 1
3. Den Velde 1
4. De Sprengel 2
5. De Akker 2
6. De Akker 4
7. De Akker 3
8. De Akker 1

Daniel en Matheo Boxum twee jeugddammerstjes van de damclub gaven deze middag extra glans door een simultaan te spelen tegen aanwezige ouders en andere kinderen, ze hebben 1 partij remise gespeeld en de rest allemaal gewonnen.