Damclub De Vechtstreek

BestuurSpeellocatieOnze DamclubKNDBOnderlingeNieuwsArchiefHandige linksDDB ClubcompetitieAgendaHOME

DDB Provinciale clubcompetitie

Alle uitslagen vindt u op de site Toernooibase.

Provinciale Clubcompetitie DDB 2016/2017

Dinsdag 22 november was Damclub De Vechtstreek Oosterveen de thuishaven voor de wedstrijden van de provinciale clubcompetitie.
In toaal deden er 12 teams met elk 4 personen mee.
Damclub De Vechtstreek speelde tegen Rooden/Leek en behaalde een 4-4 gelijkspel.
Hendri Ziengs speelde een heel goede partij maar maakte op het eind een klein foutje wat uiteindelijk de partij kostte. (0-2)
Be Meijerink speelde een sterke partij maar moest uiteindelijk toch in remise berusten....

Leo Peters wist zijn partij te winnen waardoor de stand weer gelijk was. (3-3)
Carlein Tukkers zorgde echter voor de grootste verrassing door tegen de sterkste tegenstander remise te spelen, Carlein had de hele wedstrijd een voordeel maar wist uiteindelijk toch net niet te winnen.
Oosterveen - Roden/Leek 4 - 4

Leo Peters (1022) - Dennis Rietsema (897) 2 - 0
Bé Meijerink (731) - Henk van den Berg (826) 1 - 1
Hendrie Ziengs - Jannes de Vries (963) 0 - 2
Carlein Tukkers - Fokke Smid (964) 1 - 1

Op de foto Nederlands topspeler Wouter Sipma in zijn partij tegen Jaap Knipper.